+36 88 455 553 / +36 20 935 1118

UFO ‘Ultralight 2.0’ Felsőtestvédő

66.300 Ft

Clear
Cikkszám: 2375 Kategória: Márka:

UFO felsőtestvédő protektoring  Ultralight 2.0

  • Az Ultralight protektor egy olyan Olasz termék, mely teljes egészében SAS-TEC technológiával, habosított speciális memóriahabos anyagból készült.
  • polyesterből és airnet anyagból készül
  • a beépített SAS TEC szivacs protektorok kivehetők, ezáltal mosható

Csak rendelésre!

Tájékoztató leírás a SAS-TEC protektorok működéséről

 

Az EN 1621-1:2012 szabvány szerint kétféle minősítésű protektorokra bízhatod testi épségedet. A Level 1-es szintűek egy tesztütközés erejét 35 kN alá tudják csökkenteni, a Level 2-es szintűek sokkal hatékonyabbak, azoknál 20 kN a megengedett érték.

Hogyan működik a SAS-TEC protektor?

A SAS-TEC protektor apró légbuborékokat tartalmaz. Összenyomás hatására a levegő lassan kipréselődik belőle, ez tompítja a becsapódás erejét. Úgy működik, akár egy lengéscsillapító: kis erejű nyomásra kis ellenállással, hirtelen, nagy behatásra nagyobb ellenállással válaszol. Ez biztosítja, hogy mindig optimális védelmi szintet nyújtson, viselése mégis kényelmes legyen.

Hány ütést bír ki egy SAS-TEC protektor?

A SAS-TEC protektor élettartama gyakorlatilag végtelen. Viszkoelasztikus habból készül, ami nagyon hasonlóan működik, mint egy memóriahabos matrac. Amint megszűnik a rá ható erő, visszanyeri eredeti alakját. Éppen emiatt olyan rettentő kényelmesek a SAS-TEC-kel telepakolt motoros ruhák is, hiszen a gerincnél és az ízületeknél található protektorok hamar hozzád idomulnak, nem nyomnak és nem zavarnak mozgás közben.

További információk

Méret

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„UFO ‘Ultralight 2.0’ Felsőtestvédő” értékelése elsőként

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .